>> Koop Itinerol B6 <<

Kopen Itinerol B6 zonder recept Snel

Itinerol B6 (Antivert) Veelvoorkomend gebruik

Itinerol B6 is een antihistaminicum dat gebruikt werd om misselijkheid, braken en duizeligheid geassocieerd met reisziekte te behandelen. Itinerol B6 kan ook nuttig zijn bij de behandeling van duizeligheid. Het werkt door een chemische boodschapper in de hersenen te blokkeren, wat helpt om braken te verminderen of te voorkomen.

Itinerol B6 (Antivert) Dosering en richting

Raadpleeg uw arts voor gebruik. Gebruik niet meer dan was voorgeschreven. Neem het oraal in met of zonder voedsel. De aanbevolen dosis voor volwassenen en kinderen van 12 jaar en ouder verschilt van type situatie: 1. Voor bewegingsziekte is de gebruikelijke dosis 5 tot 50 milligram 1 uur voor vertrek. Tijdens uw reis kan de dosis elke 24 uur worden herhaald. 2.Voor Vertigo: de gebruikelijke dosis is 25 tot 100 milligram per dag, verdeeld in gelijke, kleinere doses zoals bepaald door uw arts. Voor kinderen onder de leeftijd is het niet aan te raden. Opmerking: deze instructie wordt hier alleen ter beoordeling gepresenteerd. Het is zeer noodzakelijk om uw arts te raadplegen voor gebruik. Het helpt je om de beste resultaten te krijgen.

Itinerol B6 (Antivert) Voorzorgsmaatregelen

Gebruik Itinerol B6 met voorzichtigheid als uw medische voorgeschiedenis astma, glaucoom of een vergrote prostaatklier omvat, raadpleeg uw arts voordat u Itinerol B6 gebruikt. Ook kan Itinerol B6 ervoor zorgen dat u slaperig of minder alert wordt; daarom wordt het besturen van een auto of het bedienen van gevaarlijke machines afgeraden. Wees voorzichtig bij warm weer en tijdens het sporten. Itinerol B6 mag niet worden gebruikt tijdens de zwangerschap, als u zwanger wordt of borstvoeding geeft zonder het advies van uw arts. Vanwege de mogelijke nadelige effecten op de zuigeling wordt het geven van borstvoeding niet aanbevolen. Raadpleeg uw arts voordat u borstvoeding geeft.

Itinerol B6 (Antivert) Contra-indicaties

Itinerol B6 is niet toegestaan aan mensen die overgevoelig zijn voor componenten van dit medicijn en gecontra-indiceerd zijn tijdens de zwangerschap.

Itinerol B6 (Antivert) Mogelijke bijwerkingen

Ze kunnen een allergische reactie omvatten: netelroos; moeite met ademhalen; zwelling van je gezicht, lippen, tong of keel. Minder ernstig zijn: - wazig zicht; droge mond; constipatie; of duizeligheid, slaperigheid. Als u een van hen ervaart, stop dan met het gebruik van Itinerol B6 en vertel het uw arts zo snel mogelijk. Raadpleeg ook uw arts over een bijwerking die ongebruikelijk lijkt.

Itinerol B6 (Antivert) Druginteractie

Itinerol B6 werkt samen met de volgende geneesmiddelen: alcohol; andere antihistaminica (bijvoorbeeld difenhydramine); sedativa. Merk ook op dat interactie tussen twee medicijnen niet altijd betekent dat u moet stoppen met het nemen van een van hen. Zoals gewoonlijk beïnvloedt dit het effect van geneesmiddelen, dus overleg met uw arts over hoe de interacties worden beheerd of moeten worden behandeld.

Itinerol B6 (Antivert) Gemiste dosis

Als u bent vergeten uw dosis op tijd in te nemen, doe dit dan zodra u het zich herinnert. Maar neem niet als het te laat is of bijna tijd voor uw volgende dosis. Neem geen dubbele of extra doses in. Neem de gebruikelijke dosis de volgende dag in dezelfde regelmatige tijd in.

Itinerol B6 (Antivert) Overdosering

Symptomen van Itinerol B6 Overdosis kan ongebruikelijke prikkelbaarheid, slaperigheid, hallucinaties, zeer langzame of oppervlakkige ademhaling en epileptische aanvallen omvatten. Als u een van deze bijwerkingen of ongewone verschijnselen ervaart, neem dan onmiddellijk contact op met uw arts.

Itinerol B6 (Antivert) Opslag

Bewaren bij kamertemperatuur tussen 20-25 C (68-77 F). Blijf ver weg van hitte, vocht en zonlicht. Opslag in een badkamer wordt niet aanbevolen. Bewaar op plaatsen buiten het bereik van kinderen.

Itinerol B6 (Antivert) Disclaimer

We bieden alleen algemene informatie over medicijnen die niet alle richtingen, mogelijke drugsintegraties of voorzorgsmaatregelen beslaan Informatie op de site kan niet worden gebruikt voor zelfbehandeling en zelfdiagnose. Alle specifieke instructies voor een bepaalde patiënt moeten worden overeengekomen met uw medisch adviseur of met de arts die met de zaak is belast. We ontkennen de betrouwbaarheid van deze informatie en fouten die deze zou kunnen bevatten. Wij zijn niet verantwoordelijk voor enige directe, indirecte, bijzondere of andere indirecte schade als gevolg van het gebruik van de informatie op deze site en ook voor de gevolgen van zelf-behandeling.

>> Koop Itinerol B6 <<


[naar de top]