>> Koop Agofollin <<

Kopen Agofollin zonder recept Snel

Agofollin (Estrace) Veelvoorkomend gebruik

Agofollin behoort tot de klasse van geneesmiddelen genaamd oestrogeenvervangingstherapie. Oestrogeen is een hormoon geproduceerd door de eierstokken, specifieke oestrogeen-receptoren bevinden zich in verschillende organen (in de baarmoeder, de vagina, urethra, borstklieren, lever, hypothalamus, hypofyse) en stimuleren de ontwikkeling en groei van vrouwelijke geslachtsorganen vanaf de puberteit: baarmoeder , eileiders, vagina, stroma en kanalen van melkklieren, pigmentatie van tepels en geslachtsorganen, vorming van secundaire geslachtskenmerken van het vrouwelijke type, vorming van epifysen van lange botten. Oestrogeen is verantwoordelijk voor de tijdige en regelmatige afstoting van het endometrium en bloeding, in hoge concentraties veroorzaakt oestrogeen endometriumhyperplasie, onderdrukt het de borstvoeding, remt het botresorptie. Agofollin wordt gebruikt voor de behandeling van symptomen van de menopauze, waaronder opvliegers en vaginale droogheid, verbranding en irritatie. Het wordt ook gebruikt voor de behandeling van kankerbehandeling bij vrouwen en mannen en osteoporose.

Agofollin (Estrace) Dosering en richting

Neem precies zoals voorgeschreven door uw arts, volg alle aanbevelingen. Agofollin-tabletten moeten één keer per dag worden ingenomen. Bij vrouwen kan een cyclisch regime worden toegediend: 23 dagen nadat de tabletten zijn ingenomen, gevolgd door de volgende 5 dagen zonder inname van medicatie. Hierna wordt de cyclus hervat. Het klevende deel van de pleister moet worden gehecht aan een haarloos deel van de romp (heupen, schouder maar niet op de borsten), kies een niet-geïrriteerde gezonde huidsite. Verander de plaats van gipsapplicatie om de andere week. Plak het onmiddellijk op de huid nadat u een beschermende laag hebt verwijderd en druk deze stevig op uw huid gedurende ten minste 10 seconden.

Agofollin (Estrace) Voorzorgsmaatregelen

Voordat u Agofollin inneemt, informeer uw arts als u ernstige bloedziekten, problemen met de bloedsomloop, een hormoongerelateerde kanker (borst- of baarmoederkanker) of overmatig vaginaal bloedverlies heeft. Langdurige behandeling door Agofollin kan leiden tot een verhoogd risico op borstkanker, een hartaanval of beroerte, kan niet worden gebruikt bij zwangere vrouwen.

Agofollin (Estrace) Contra-indicaties

Overgevoeligheid, zwangerschap, oestrogeenafhankelijke maligne neoplasmata, ongebruikelijke of niet-gediagnosticeerde genitale en uteriene bloeding, tromboflebitis of trombo-embolische ziekte in de actieve fase (met uitzondering van de behandeling van borst- en prostaatkanker). Zorgvuldigheid dient te worden betracht bij patiënten met tromboflebitis, trombose of trombo-embolie (tijdens het innemen van oestrogenen in de geschiedenis); familie hyperlipoproteïnemie, pancreatitis, endometriose, galblaasziekte in de geschiedenis, ernstig leverfalen, geelzucht, hepatische porfyrie, hypercalciëmie geassocieerd met metastasen in botten veroorzaakt door een borstkanker. Alleen voor de behandeling van borst- en prostaatkanker: ziekten van de coronaire of cerebrale vaten, actieve tromboflebitis of trombo-embolische aandoeningen.

Agofollin (Estrace) Mogelijke bijwerkingen

Vaak voorkomende bijwerkingen zijn: pijnlijke of gevoelige borsten; hoofdpijn; haaruitval; spotting of doorbraakbloeding; lichte misselijkheid of braken, maagkrampen of een opgeblazen gevoel. Ernstige bijwerkingen zijn allergische reacties (uitslag, netelroos, jeuk, moeite met ademhalen, beklemd gevoel op de borst, zwelling van de mond, gezicht, lippen of tong); rugpijn; borstverwijdering of knobbeltje in de borst; pijn of zwelling van de kuit of het been; pijn op de borst; bloed ophoesten; donkere urine; depressie; duizeligheid; flauwvallen; koorts; geheugenproblemen; mentale of stemmingswisselingen; spierpijn; eenzijdige zwakte; pijnlijk of moeilijk plassen; aanhoudende of ernstige pijnlijke of gevoelige borsten; aanhoudende of ernstige hoofdpijn, misselijkheid of braken; ernstige maagpijn of zwelling; onduidelijke spraak; plotselinge kortademigheid; zonnebrandachtige uitslag; zwelling van handen, benen of voeten; ongewone vaginale bloedingen, afscheiding, jeuk of geur; visie veranderingen; braken; zwakte of gevoelloosheid van een arm of been; geel worden van de huid of ogen.

kan oestrogeen het metabolisme van cyclosporine remmen, resulterend in een toename van zijn niveaus van bloed- en nier- en / of leverschade. Oestrogeen is in staat om het risico op leverziekte te verhogen bij patiënten die worden behandeld met dantroleen. Bekend is dat het een stolselvorming beïnvloedt Agofollin moet zorgvuldig samen met warfarine (Coumadin) worden gebruikt. Verbeterd metabolisme en uitscheiding van Agofollin kunnen worden voorgeschreven door rifampicine, barbituraten, carbamazepine (Tegretol), griseofulvine, fenytoïne (Dilantin) en primidon.

Agofollin (Estrace) Gemiste dosis

Als u een dosis hebt overgeslagen, neemt u deze in zodra u eraan denkt, maar niet als het bijna tijd is voor de volgende inname volgens uw schema. Zo niet, sla dan de gemiste dosis over. Probeer geen gemiste dosis in te halen door een extra dosis in te nemen.

Agofollin (Estrace) Overdosering

Als u vermoedt dat u te veel van de medicatie hebt ingenomen, zoek dan onmiddellijk medische hulp. Uw symptomen kunnen verschijnen als misselijkheid, overgeven of vaginaal bloedverlies.

Agofollin (Estrace) Opslag

Bewaar Agofollin in een droge, strakke container weg van zonlicht bij kamertemperatuur tussen 15-30 C (59-86 F) verwijderd van kinderen en huisdieren.

Agofollin (Estrace) Disclaimer

We bieden alleen algemene informatie over medicijnen die niet alle richtingen, mogelijke drugsintegraties of voorzorgsmaatregelen beslaan Informatie op de site kan niet worden gebruikt voor zelfbehandeling en zelfdiagnose. Specifieke instructies voor een specifieke patiënt moeten worden overeengekomen met uw medisch adviseur of met de arts die met de zaak is belast. We ontkennen de betrouwbaarheid van deze informatie en fouten die deze zou kunnen bevatten. Wij zijn niet verantwoordelijk voor enige directe, indirecte, bijzondere of andere indirecte schade als gevolg van het gebruik van de informatie op deze site en ook voor de gevolgen van zelf-behandeling.

>> Koop Agofollin <<


[naar de top]