>> Koop Avascare <<

Kopen Avascare zonder recept Snel

Veelvoorkomende toepassing
Atorvastatine is een cholesterolverlager die wordt gebruikt voor de behandeling van hoog cholesterol of ter verlaging van het risico op een beroerte, hartaanval of andere hartcomplicaties bij patiënten met coronaire hartziekten of een tweede type van diabetes. Atorvastatine helpt om schadelijk lipoproteïne-cholesterol met lage dichtheid uit het bloed te verwijderen en door het vermogen van het lichaam om een nieuw LDL-cholesterol te vormen te beperken. Zo kan verharding van de bloedvaten en hartaandoeningen worden voorkomen, aandoeningen die kunnen leiden tot vaatziekten, hartaanvallen, beroertes.

Avascare (Lipitor) Dosering en richting

Neem het eenmaal per dag oraal in, met of zonder voedsel. Atorvastatine moet met vol glas water worden ingenomen. De gebruikelijke dosis voor volwassenen is 10 mg eenmaal daags. De gebruikelijke dosis voor kinderen van 10 tot 17 jaar is 10 mg eenmaal daags. Het gebruik van Atorvastatine bij kinderen jonger dan 10 jaar wordt niet aanbevolen en de dosis moet worden bepaald door uw huisarts. Opmerking: deze instructie wordt hier alleen ter beoordeling gepresenteerd. Het is zeer noodzakelijk om uw arts te raadplegen voor gebruik. Het helpt je om de beste resultaten te krijgen.

Avascare (Lipitor) Voorzorgsmaatregelen

Mensen met diabetes, trage schildklier, nierziekte of spierziekte hebben soms aanvullende tests nodig voor of tijdens de behandeling met atorvastatine, omdat aanpassingen van de dosering nodig kunnen zijn. Gebruik geen grote hoeveelheden alcohol tijdens het gebruik van dit medicijn omdat het de nadelige effecten van dit geneesmiddel op de lever kan verergeren. Atorvastatine mag niet worden gebruikt tijdens de zwangerschap, als u zwanger wordt of borstvoeding geeft zonder het advies van uw arts. Gebruik Atorvastatin niet voor het geven van borstvoeding zonder toestemming van uw arts.

Avascare (Lipitor) Contra-indicaties

Atorvastatine is niet toegestaan aan mensen met leverproblemen of onverklaarbare abnormale leverfunctietests. Gebruik het niet als u een hiv-proteaseremmer (bijv. Ritonavir), itraconazol of mibefradil gebruikt. Ook is Atorvastatin gecontra-indiceerd als u overgevoelig bent voor componenten van dit medicijn, zwangerschap of borstvoeding.

Avascare (Lipitor) Mogelijke bijwerkingen

Ze kunnen alle soorten allergieën bevatten. Ook de meest mogelijke bijwerkingen zijn: spierpijn, gevoeligheid of zwakte met koorts of griepsymptomen; of misselijkheid, klei-gekleurde ontlasting, maagpijn, lage koorts, geelzucht, verlies van eetlust, donkere urine. Minder ernstig zijn: milde misselijkheid of maagpijn, maagklachten, brandend maagzuur; constipatie, opgeblazen gevoel, gas; verstopte neus; jeuk, huiduitslag; hoofdpijn. Als u een van hen ervaart, stop dan met het gebruik van Atorvastatine en vertel het uw arts zo snel mogelijk. Raadpleeg ook uw arts over een bijwerking die ongebruikelijk lijkt.

Geneesmiddelinteractie
Atrovastatine heeft invloed op de volgende geneesmiddelen: digoxine; erytromycine of clarithromycine; gemfibrozil of fenofibraat; niacine; een antischimmelmedicijn zoals itraconazol, fluconazol of ketoconazol; geneesmiddelen die uw immuunsysteem verzwakken, zoals kankergeneesmiddelen of steroïden, cyclosporine, sirolimus, tacrolimus en anderen; HIV- of AIDS-medicatie zoals indinavir, nelfinavir, ritonavir, lopinavir-ritonavir of saquinavir. Merk ook op dat interactie tussen twee medicijnen niet altijd betekent dat u moet stoppen met het nemen van een van hen. Zoals gewoonlijk beïnvloedt dit het effect van geneesmiddelen, dus overleg met uw arts over hoe de interacties worden beheerd of moeten worden behandeld.

Avascare (Lipitor) Gemiste dosis

Als u bent vergeten uw dosis op tijd in te nemen, doe dit dan zodra u het zich herinnert. Maar neem niet als het te laat is of bijna tijd voor uw volgende dosis. Verhoog uw aanbevolen dosis niet. Neem de gebruikelijke dosis de volgende dag in dezelfde regelmatige tijd in.

Avascare (Lipitor) Overdosering

Symptomen van Atorvastatine zijn niet goed gekend maar de meeste mogelijke omvatten een ernstige verlaging van de bloeddruk en een snellere hartslag. Als u een van deze bijwerkingen of ongewone verschijnselen ervaart, neem dan onmiddellijk contact op met uw arts.

Avascare (Lipitor) Opslag

Bewaar op kamertemperatuur tussen 59-77 graden F (15-25 graden C) uit de buurt van licht en vocht, kinderen en huisdieren. Niet gebruiken na afloop van de houdbaarheidsdatum.

Avascare (Lipitor) Disclaimer

We bieden alleen algemene informatie over medicijnen die niet alle richtingen, mogelijke drugsintegraties of voorzorgsmaatregelen beslaan Informatie op de site kan niet worden gebruikt voor zelfbehandeling en zelfdiagnose. Alle specifieke instructies voor een bepaalde patiënt moeten worden overeengekomen met uw medisch adviseur of met de arts die met de zaak is belast. We ontkennen de betrouwbaarheid van deze informatie en fouten die deze zou kunnen bevatten. Wij zijn niet verantwoordelijk voor enige directe, indirecte, bijzondere of andere indirecte schade als gevolg van het gebruik van de informatie op deze site en ook voor de gevolgen van zelf-behandeling.

>> Koop Avascare <<


[naar de top]