>> Koop Bedranol <<

Kopen Bedranol zonder recept Snel

Gemeenschappelijk gebruik
Inderal la acts blokkeren bèta-adrenerge stoffen zoals adrenaline (epinefrine), een sleutelfactor in het 'sympathieke' deel van het autonome (onvrijwillige) zenuwstelsel dat verantwoordelijk is voor werk van het hart. Het medicijn wordt gebruikt voor het behandelen van tremoren, pijn op de borst, hypertensie, hartritmestoornissen, ischemische hartziekte, hypertrofische cardiomyopathie, myocardodystrofie en andere aandoeningen.

Bedranol (Inderal La) Dosering en richting

Neem oraal mee, zonder rekening te houden met de tijd van uw maaltijd. Neem elke dag op hetzelfde tijdstip Inderal la met een vol glas water. Kauw, plet, breek of open geen capsule in Inderal la. Slik het tabblad heel door. Stop niet om de medicatie plotseling in te nemen, omdat dit problemen kan veroorzaken voor uw hart.

Bedranol (Inderal La) Voorzorgsmaatregelen

Gebruik dit medicijn niet als u lijdt aan astma of bepaalde hartaandoeningen, met name hart- of hartblokkades in de tweede of derde graad, lever- of nierfalen. Vermijd het drinken van alcohol. Stop niet met het innemen van de medicatie, zelfs als u zich beter voelt omdat hypertensie mogelijk geen symptomen vertoont.

Bedranol (Inderal La) Contra-indicaties

Sinus-bradycardie, onvolledig of volledig atrioventriculair blok (problemen met geleiding van excitatie in het excitatie-geleidingssysteem van het hart), ernstig rechter en linker ventrikelfalen, bronchiaal astma en een neiging tot bronchospasmen, zwangerschap, aandoeningen van de perifere arteriële bloedstroom. Bij patiënten met spastische colitis (ontsteking van de dikke darm, gekenmerkt door contractie) wordt toediening van Inderal la niet aanbevolen.

Bedranol (Inderal La) Mogelijke bijwerkingen

Misselijkheid, braken, diarree, bradycardie (een trage hartslag), duizeligheid allergie jeukende huid, bronchospasmen (samentrekking van bronchiën). Depressie is mogelijk.

Bedranol (Inderal La) Druginteractie

Alcohol en aluminium verminderen de absorptie van propranolol. Inderal la verhoogt de bloedspiegels van theofylline en lidocaïne. Fenytoïne, fenobarbital en rifampicine verlagen het niveau van Inderal la in het bloed. Cimetidine en chloorpromazine daarentegen verhogen de bloedspiegels van Inderal la.

Bedranol (Inderal La) Gemiste dosis

Als u een dosis kortwerkend Inderal hebt overgeslagen, neem dan de gemiste dosis in zodra u eraan denkt, maar niet als er slechts vier uur resteren tot de volgende dosis. Sla zo de gemiste dosis over en ga terug naar uw schema. Als verlengde afgifte van Inderal la wordt overgeslagen, neem dan de gemiste dosis het snelst, maar niet als er minder dan acht uur resteren tot de volgende dosis. Neem nooit een extra dosis om de gemiste dosis te compenseren.

Bedranol (Inderal La) Overdosering

Zoek in geval van ernstige symptomen zoals hartslag, duizeligheid, zwakte of flauwvallen onmiddellijk medische hulp.

Bedranol (Inderal La) Opslag

Bewaar op kamertemperatuur, uit de buurt van vocht en zonlicht.

Bedranol (Inderal La) Disclaimer

We bieden alleen algemene informatie over medicijnen die niet alle richtingen, mogelijke drugsintegraties of voorzorgsmaatregelen beslaan Informatie op de site kan niet worden gebruikt voor zelfbehandeling en zelfdiagnose. Alle specifieke instructies voor een bepaalde patiënt moeten worden overeengekomen met uw medisch adviseur of met de arts die met de zaak is belast. We ontkennen de betrouwbaarheid van deze informatie en fouten die deze zou kunnen bevatten. Wij zijn niet verantwoordelijk voor enige directe, indirecte, bijzondere of andere indirecte schade als gevolg van het gebruik van de informatie op deze site en ook voor de gevolgen van zelf-behandeling.

>> Koop Bedranol <<


[naar de top]