>> Koop Calcium Acetate <<

Kopen Calcium Acetate zonder recept Snel

Calcium Acetate (Phoslo) Algemeen gebruik

Calcium Acetate is een mineraal. Het wordt gebruikt om een soort mislukking in een laat stadium te behandelen. Het werkt het verminderen van fosfaatlevers. Calcium Acetate voorkomt dat phospahtein de maag en darmen in het lichaam worden opgenomen.

Calcium Acetate (Phoslo) Dosering en richting

en
Neem Calcium Acetate zoals voorgeschreven door uw arts. Talke het met eten.

Calcium Acetate (Phoslo) Voorzorgsmaatregelen

Vertel het uw arts als u medische aandoeningen hebt, vooral als u zwanger bent, van plan bent om zwanger te worden of borstvoeding geeft, u allergieën heeft voor medicijnen, voedsel, nierproblemen of lage levesnelheden. fosfaat.

Calcium Acetate (Phoslo) Contra-indicaties

U moet Calcium Acetate niet gebruiken als u allergisch bent voor een van de componenten, als u veel calcium in uw bloed hebt (hypercalciëmie), als u digitalis gebruikt. Mogelijke bijwerkingen De meest voorkomende

Calcium Acetate (Phoslo) Mogelijke bijwerkingen

is misselijkheid. Ernstige bijwerkingen kunnen zijn: ernstige allergische reacties (uitslag, netelroos, jeuk, moeite met ademhalen, beklemd gevoel op de borst, zwelling van de mond, gezicht, lippen of tong); verwarring; constipatie; snelle, langzame of onregelmatige hartslag; verhoogde dorst of plassen; verlies van eetlust; verlies van bewustzijn; mentale of stemmingswisselingen; spier zwakte; ernstige of aanhoudende misselijkheid; ongewone vermoeidheid; braken. Zoek dringende medische hulp als een van de bovengenoemde ernstige bijwerkingen optreedt.

Calcium Acetate (Phoslo) Druginteractie

Vertel uw arts over alle voorgeschreven en niet voorgeschreven medicijnen die u kunt gebruiken, speciaal over digoxine, omdat dit het risico op bijwerkingen, zoals een onregelmatige hartslag, kan verhogen. Neem Calcium Acetate niet in met een bisfosfonaat (alendronaat), een chinolon (ciprofloxacine), een tetracycline (doxycycline) of een schildklierhormoon (levothyroxine)

Calcium Acetate (Phoslo) Gemiste dosis

Als u een dosis PhosLo, neem het zo snel mogelijk. Als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla dan de Gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Neem geen 2 doses tegelijk in.

Calcium Acetate (Phoslo) Overdosering

Symptomen van Calcium Acetate Overdosering zijn onder meer een snelle, langzame of onregelmatige hartslag, verlies van eetlust, obstipatie, verwarring, bewustzijnsverlies, veranderingen van metaal of modd, spierzwakte, braken.

Calcium Acetate (Phoslo) Opslag

Bewaar PhosLo op 77 graden F (25 graden C). Bewaar uit de buurt van hitte, vocht en licht. Bewaar niet in de badkamer. Houd PhosLo buiten het bereik van kinderen en de buurt van huisdieren.

Calcium Acetate (Phoslo) Disclaimer

We bieden alleen algemene informatie over medicijnen die niet alle richtingen, mogelijke drugsintegraties of voorzorgsmaatregelen beslaan Informatie op de site kan niet worden gebruikt voor zelfbehandeling en zelfdiagnose. Alle specifieke instructies voor een bepaalde patiënt moeten worden overeengekomen met uw medisch adviseur of met de arts die met de zaak is belast. We ontkennen de betrouwbaarheid van deze informatie en fouten die deze zou kunnen bevatten. Wij zijn niet verantwoordelijk voor enige directe, indirecte, bijzondere of andere indirecte schade als gevolg van het gebruik van de informatie op deze site en ook voor de gevolgen van zelf-behandeling.

>> Koop Calcium Acetate <<


[naar de top]