>> Koop Capitis <<

Kopen Capitis zonder recept Snel

Capitis (Acticin) Algemeen gebruik

Capitise is een anti-parasietmedicijn dat lokaal wordt gebruikt voor de behandeling van plagen met Sarcoptes scabiei (schurft) en hoofdluizen.

Capitis (Acticin) Dosering en richting

Masseer de crème in uw schone en droge huid van het hoofd naar de voetzolen. Bij baby's en oudere schurft kan ook de hoofdhuid worden aangetast. Voor een gemiddelde volwassene is de dosis van 30 mg voldoende. Was de crème niet uit gedurende 6-14 uur. Tempel, hoofdhuid en voorhoofd van de zieke kinderen moeten ook door Capitis worden behandeld. Niet aanbrengen op geïrriteerde huid, open snijwonden of wonden. Neem het niet oraal in. Voorkom dat de medicatie wordt toegediend aan de neus, mond, ogen of geslachtsorganen. Herhaal de behandeling als luizen nog steeds worden gezien een week na uw eerste toepassing.

Capitis (Acticin) Voorzorgsmaatregelen

Voorkom herinfectie en behandel uw omgeving (kleding, beddengoed, hoeden, haarborstels, kussens, meubels en accessoires) wanneer u uw lichaam behandelt. Was al uw kleding, handdoeken en beddengoed, in warm water en droog op hoog vuur. Behandel met permethrin-sproeimeubels in uw huis. Vermijd tijdens de behandeling seksuele contacten of zorg ervoor dat alle seksuele partners worden behandeld om herbesmetting van krabben te voorkomen. Om verspreiding van de infectie te voorkomen, deel uw haaraccessoires, haarborstels, kammen, hoeden, beddengoed, kleding en andere persoonlijke voorwerpen niet.

Capitis (Acticin) Contra-indicaties

Patiënten die allergisch zijn voor allergieën voor permethrine of chrysanthemums mogen dit medicijn niet gebruiken. Gebruik de crème niet terwijl u borstvoeding geeft.

Capitis (Acticin) Mogelijke bijwerkingen

Als u tekenen van een allergie hebt, zoals netelroos, huiduitslag, zwelling van het gezicht, jeuk, roodheid, lichte verbranding, branderig gevoel, gevoelloosheid of tintelingen, moeilijk ademhalen, neem dan onmiddellijk contact op met uw arts.

Interactie met geneesmiddelen
Capitise die lokaal wordt toegepast, zal waarschijnlijk niet reageren op andere geneesmiddelen. Vertel uw arts over alle medicijnen die u gebruikt.

Capitis (Acticin) Gemiste dosis

Meestal wordt dit medicijn maar één keer gebruikt. Herhaal de behandeling in zeven dagen indien nodig.

Capitis (Acticin) Overdosering

Symptomen van Capitis Overdosis zijn onbekend. Neem onmiddellijk contact op met uw arts als u vermoedt Overdosering

Capitis (Acticin) Opslag

Bewaar tabletten bij kamertemperatuur tussen 15-30 C (59-86 F) in een droge, dichte container uit de buurt van vocht en zonlicht.

Capitis (Acticin) Disclaimer

We bieden alleen algemene informatie over medicijnen die niet alle richtingen, mogelijke drugsintegraties of voorzorgsmaatregelen beslaan Informatie op de site kan niet worden gebruikt voor zelfbehandeling en zelfdiagnose. Alle specifieke instructies voor een bepaalde patiënt moeten worden overeengekomen met uw medisch adviseur of met de arts die met de zaak is belast. We ontkennen de betrouwbaarheid van deze informatie en fouten die deze zou kunnen bevatten. Wij zijn niet verantwoordelijk voor enige directe, indirecte, speciale of andere indirecte schade als gevolg van het gebruik van de informatie op deze site en ook voor de gevolgen van zelfbehandeling.

>> Koop Capitis <<


[naar de top]