>> Koop Cardugen <<

Kopen Cardugen zonder recept Snel

Gemeenschappelijk gebruik
Cardugen blokkeert selectief en competitief postsynaptische alfa-1-adrenerge receptoren op gladde spieren rond bloedvaten en in de prostaat en blaas; dit zorgt ervoor dat de bloedvaten ontspannen en het bloed gemakkelijker laten stromen. Het heeft dus een hypotensie-effect. Het medicijn wordt gebruikt voor de behandeling van arteriƫle hypertensie en congestief hartfalen.

Dosering en routebeschrijvingen
Dosering is afhankelijk van uw toestand en dient te worden toegediend door uw arts, voor hypertensie varieert het tussen 1-16 mg per dag en voor goedaardige prostaathyperplasie is dit tussen 1-8 mg dagelijks.

Cardugen (Cardura) Voorzorgsmaatregelen

Neem elke dosis in met een vol glas water. Verander de dosis niet of neem de bemiddeling langer dan uw arts heeft voorgeschreven. De eerste inname van het medicijn kan duizeligheid veroorzaken dus wees voorzichtig als u vanuit een liggende houding rechtop staat of zit. Het regelmatig monitoren van uw bloeddruk of prostaat moet worden gedaan.

Cardugen (Cardura) Contra-indicaties

Overgevoeligheid, zwangerschap, borstvoeding, leverfalen, mitralis- of aortastenose, kinderschoenen.

Cardugen (Cardura) Mogelijke bijwerkingen

Neem onmiddellijk contact op met uw arts of zoek medische hulp in het geval u de volgende symptomen heeft: snelle of kloppende hartslagen, zich licht voelen, flauwvallen, zwelling in uw handen, enkels of voeten, penis erectie langer dan 4 uur.

Geneesmiddelinteractie
Wees alert door gelijktijdig Levitra of Cialis met Cardugen in te nemen, omdat hun additieve werking veel overmatige bloeddrukverlaging veroorzaakt.

Cardugen (Cardura) Gemiste dosis

Als u een dosis hebt overgeslagen, neemt u deze in zodra u eraan denkt, maar niet als het bijna tijd is voor de volgende inname volgens uw schema. Als dit gebeurt, sla dan de vergeten dosis over. Probeer een gemiste dosis niet te compenseren door een extra te nemen. Als u het gebruik van het medicijn gedurende enkele dagen gemist hebt, raadpleeg dan eerst uw arts om uw behandeling te hervatten.

Cardugen (Cardura) Overdosering

In het geval van slaperigheid, flauwvallen of toevallen (convulsies) veroorzaakt door Overdose of Cardugen, zoek dan onmiddellijk medische hulp.

Cardugen (Cardura) Opslag

Store Cardugen bij kamertemperatuur, 15-30 C (59-86 F).

Cardugen (Cardura) Disclaimer

We bieden alleen algemene informatie over medicijnen die niet alle richtingen, mogelijke drugsintegraties of voorzorgsmaatregelen beslaan Informatie op de site kan niet worden gebruikt voor zelfbehandeling en zelfdiagnose. Alle specifieke instructies voor een bepaalde patiƫnt moeten worden overeengekomen met uw medisch adviseur of met de arts die met de zaak is belast. We ontkennen de betrouwbaarheid van deze informatie en fouten die deze zou kunnen bevatten. Wij zijn niet verantwoordelijk voor enige directe, indirecte, bijzondere of andere indirecte schade als gevolg van het gebruik van de informatie op deze site en ook voor de gevolgen van zelf-behandeling.

>> Koop Cardugen <<


[naar de top]