>> Koop Cefaleksin <<

Kopen Cefaleksin zonder recept Snel

Cefaleksin (Cephalexin) Algemeen gebruik

Cefaleksin wordt toegeschreven als een antibioticum van de cefalosporinen-groep dat werkt tegen bacteriën die de vorming van hun celwanden voorkomen. Het is voldoende resistent tegen penicillinases van gram-positieve micro-organismen maar kan worden vernietigd door bèta-lactamasen van gram-negatieve micro-organismen. Het vertoont brede spectrumactiviteit tegen gram-positieve micro-organismen zoals Staphylococcus, Staphylococcus epidermidis; Streptococcus, Corynebacterium diphtheriae, Clostridium, Actinomyces israelii, Bacillus anthracis, gram-negatieve micro-organismen zoals Escherichia coli, Klebsiella, Proteus mirabilis, Neisseria gonorrhoeae, Neisseria meningitidis, Shigella, Salmonella. Vaak voorkomende infecties die worden behandeld met Cefaleksin omvatten infecties van het middenoor, amandelen, keel, strottenhoofd (laryngitis), bronchiën (bronchitis) en pneumonie, alsook in urinewegen, huid en botten.

Cefaleksin (Cephalexin) Dosering en Richtingen

De dosis Cefaleksin voor volwassenen is 1 tot 4 gram in verdeelde doses. Het interval tussen de doses kan 6 of 12 uur bedragen, afhankelijk van de infectie.

Cefaleksin (Cephalexin) Voorzorgsmaatregelen

Voordat u Cefaleksin gebruikt, moet u uw arts vertellen of u allergisch bent voor medicijnen (met name penicillines), een nier- of leveraandoening hebt, een maag- of darmaandoening zoals colitis en diabetes.

Cefaleksin (Cephalexin) Contra-indicaties

Overgevoeligheid voor Cefaleksin, cefalosporines (Ceclor, Duricef, Omnicef, Spectracef, Suprax, Cefzil, Fortaz, Ceftin) en beta-lactamase-antibiotica. Voorzichtigheid is geboden bij patiënten met een nieraandoening, pseudomembraneuze colitis, zwangerschap, borstvoeding en baby's jonger dan 6 maanden.

Cefaleksin (Cephalexin) Mogelijke bijwerkingen

Meest voorkomende bijwerkingen kunnen zijn: allergieën (netelroos, uitslag, zwelling van gezicht en tong), toevallen, koorts, keelpijn en hoofdpijn met ernstige blaarvorming. peeling en rode huiduitslag, bleke of vergeelde huid, donker gekleurde urine, koorts, hallucinaties, verwardheid of zwakte, gemakkelijk blauwe plekken of bloeden, ongebruikelijke zwakte, verwardheid, agitatie, verminderd of afwezig urineren. In geval van ernstige en aanhoudende bijwerkingen die hierboven worden opgesomd, dient onmiddellijk medische hulp te worden ingeroepen.

Cefaleksin (Cephalexin) Druginteractie

Informeer uw arts over alle medicijnen die u inneemt en met name over levende vaccins, probenecide. Cefaleksin kan de effectiviteit van anticonceptiepillen van het combinatietype verminderen. Dit medicijn kan vals-positieve resultaten vertonen met bepaalde diabetische urine-testproducten. Cefaleksin verhoogt de effecten van indirecte anticoagulantia, polfenilbutazon en furocemide. Salicylaten en indomethacine trage excretie van cephalolexine door de nieren. Medicijnen die de uitscheiding in de niertubuli verminderen, verhogen de concentratie van het medicaties bloedserum en vertragen de uitscheiding ervan.

Cefaleksin (Cephalexin) Gemiste dosis

Als u een dosis hebt overgeslagen, neem deze dan in zodra u eraan denkt. Als het bijna tijd is voor uw volgende dosis sla het gewoon over en ga terug naar uw normale schema. Dosis nooit dit medicijn.

Cefaleksin (Cephalexin) Overdosering

In het geval van ernstige en aanhoudende symptomen van misselijkheid, braken, maagpijn, diarree en bloed in uw urine, raadpleeg dan uw arts voor medische hulp.

Cefaleksin (Cephalexin) Opslag

Bewaar op kamertemperatuur tussen 59-77 graden F (15-25 graden C) uit de buurt van licht en vocht, kinderen en huisdieren. Niet gebruiken na afloop van de houdbaarheidsdatum.

Cefaleksin (Cephalexin) Disclaimer

We bieden alleen algemene informatie over medicijnen die niet alle richtingen, mogelijke drugsintegraties of voorzorgsmaatregelen beslaan Informatie op de site kan niet worden gebruikt voor zelfbehandeling en zelfdiagnose. Alle specifieke instructies voor een bepaalde patiënt moeten worden overeengekomen met uw medisch adviseur of met de arts die met de zaak is belast. We ontkennen de betrouwbaarheid van deze informatie en fouten die deze zou kunnen bevatten. Wij zijn niet verantwoordelijk voor enige directe, indirecte, bijzondere of andere indirecte schade als gevolg van het gebruik van de informatie op deze site en ook voor de gevolgen van zelf-behandeling.

>> Koop Cefaleksin <<


[naar de top]