>> Koop Co-prenessa <<

Kopen Co-prenessa zonder recept Snel

Gemeenschappelijk gebruik
Het wordt gebruikt bij patiënten met arteriële hypertensie, chronisch hartfalen, ter voorkoming van recidiverende beroerte bij patiënten die al een beroerte hebben gehad of een voorbijgaande ischemische aanval, stabiele coronaire hartziekte voor het verminderen van complicaties bij patiënten met een stabiele coronaire hartziekte.

Co-prenessa (Aceon) Dosering en richting

en
Neem het voor de maaltijd in, als een enkele dosis per dag op hetzelfde moment. In geval van arteriële hypertensie is de dosering 4 mg of misschien verhoogd tot de maximale dagelijkse dosis van 8 mg. Neem het medicijn niet in grotere hoeveelheden of langer dan aanbevolen.

Co-prenessa (Aceon) Voorzorgsmaatregelen

Dit medicijn kan ernstige schade aan de foetus (in sommige gevallen zelfs een sterfgeval) veroorzaken als het tijdens de laatste zes maanden van de zwangerschap wordt gebruikt. Vermijd het drinken van alcohol. Gebruik geen zoutvervangers of kaliumsupplementen tijdens het gebruik van Co-prenessa.

Co-prenessa (Aceon) Contra-indicaties

Overgevoeligheid, angioneurotisch oedeem in de medische geschiedenis, zwangerschap, borstvoeding, kleuterleeftijd (veiligheid en werkzaamheid zijn niet vastgesteld).

Co-prenessa (Aceon) Mogelijke bijwerkingen

In geval van hoofdpijn, droge hoest, misselijkheid, ongebruikelijke zwakte, rugpijn of diarree, dient u uw arts hiervan op de hoogte te stellen. Ook arteriële hypotensie, pijn op de borst, bloedarmoede, hoog hemoglobinegehalte (aan het begin van de behandeling). Dit medicijn veroorzaakt zelden maar ernstige (of zelfs fatale) leverproblemen.

Co-prenessa (Aceon) Druginteractie

Breng uw arts op de hoogte van alle medicijnen die u niet gebruikt en voorgeschreven, in het bijzonder van: anesthetica voor chirurgie, verdovende pijnstillers, lithium, kaliumsupplementen, kaliumsparende 'waterpillen', diuretica, medicijnen tegen hoge bloeddruk, trimethoprim-bevattende medicijnen, aspirineachtige geneesmiddelen. Vermijd medicijnen die uw hartslag kunnen verhogen, zoals decongestiva of cafeïne.

Co-prenessa (Aceon) Gemiste dosis

Neem nooit een dubbele dosis van dit medicijn in. Als het bijna tijd is voor de volgende dosis sla dan gewoon het gemiste gedeelte over en ga door met het gebruik van het geneesmiddel volgens het schema.

Co-prenessa (Aceon) Overdosering

Symptomen van een Co-prenessa-overdosis kunnen de volgende zijn: extreem duizelig of ijlhoofdig of flauwvallen. Neem contact op met uw arts voor hulp.

Co-prenessa (Aceon) Opslag

Bewaren bij kamertemperatuur tussen 59-86 F (15-30 C) verwijderd van licht en vocht.

Co-prenessa (Aceon) Disclaimer

We bieden alleen algemene informatie over medicijnen die niet alle richtingen, mogelijke drugsintegraties of voorzorgsmaatregelen beslaan Informatie op de site kan niet worden gebruikt voor zelfbehandeling en zelfdiagnose. Alle specifieke instructies voor een bepaalde patiënt moeten worden overeengekomen met uw medisch adviseur of met de arts die met de zaak is belast. We ontkennen de betrouwbaarheid van deze informatie en fouten die deze zou kunnen bevatten. Wij zijn niet verantwoordelijk voor enige directe, indirecte, speciale of andere indirecte schade als gevolg van het gebruik van de informatie op deze site en ook voor de gevolgen van zelfbehandeling.

>> Koop Co-prenessa <<


[naar de top]