>> Koop Combivent <<

Kopen Combivent zonder recept Snel

Gemeenschappelijk gebruik
Combivent bevat twee werkzame stoffen: ipratropiumbromide (Atrovent) en Levosalbutamol. Ipratropium blokkeert m-cholinoreceptoren van gladde spieren in de bronchiën en treacheas, onderdrukt reflecteren vernauwing van bronchis, vermindert secretie van het slijmvlies in de luchtwegen. Het medicijn wordt gebruikt bij de behandeling van chronische obstructieve longziekte met spasme van de luchtwegen. Het effect van bronchodilatoren bestaat uit dilatatie en vergroting van de luchtwegen door de spieren van de luchtwegen te ontspannen. Ipatropium werkt op een andere manier, het heeft een structurele gelijkenis met acetylcholine en wordt zijn competitieve antagonist. De medicatie voorkomt effectief spasmen van de bronchiën door te ademen met sigarettenrook, koude lucht, activiteit van verschillende middelen die bronchus veroorzaken geassocieerd met de invloed van n.vagus.

Combivent Dosering en richting

Elke conditie en patiënt hebben een individuele dosis nodig.

Combivent Voorzorgsmaatregelen

Voorzichtigheid is geboden bij personen met nauwe-kamerhoekglaucoom, urinewegobstructie (prostaathypertrofie), problemen met urineren ;, coronaire hartziekte, hypertensie, hartfalen, tachyaritmie, epileptica syndroom, hyperthyreoïdie, diabetes mellitus, hypokaliëmie, lever- of nierfalen, zwangerschap, vrouwen die borstvoeding geven. De veiligheid van Combivent is niet bestudeerd bij kinderen. hartaandoeningen, hoge bloeddruk of congestief hartfalen;

Combivent Contra-indicaties

Het medicijn kan niet worden gebruikt bij patiënten met bekende overgevoeligheid voor de componenten van Combivent, atropine (Atreza, Sal-Tropine), pinda's, sojabonen of andere voedingsproducten die sojalecithine bevatten .

Combivent Mogelijke bijwerkingen

Als tekenen van een allergische reactie hinderlijk worden, moet u onmiddellijk contact opnemen met uw arts of apotheker. Andere vaakst voorkomende bijwerkingen zijn bronchospasme (piepende ademhaling, beklemd gevoel op de borst, moeite met ademhalen), vooral na het starten van een nieuwe inhalator, onregelmatige hartslag, pijn op de borst en snelle, beukende, verhoogde bloeddruk (ernstige hoofdpijn, pijn op de borst, gevoelloosheid, toevallen, wazig visie, concentratiestoornissen), zwelling van uw enkels of voeten, pijn of branderig gevoel bij het plassen.

Vertel je dokter over alle medicijnen en kruidenproducten die je gebruikt en vooral over atropine (Donnatal en anderen), belladonna-preparaten, clidinium (Quarzan), mepenzolate (Cantil), glycopyrrolaat (Robinul), methantheline (Provocholine), hyoscyamine (Anaspaz, Cystospaz, Levsin, en anderen), Dicyclomine (Bentyl), propantheline (Pro-Banthine), propantheline (Pro-Banthine), methscopolamine (Pamine), scopolamine (Transderm- Scop), methscopolamine (Pamine), scopolamine (Transderm-Scop), een bètablokker zoals carvedilol (Coreg), atenolol (Tenormin, Tenoretic), metoprolol (Lopressor), propranolol (Inderal); methscopolamine (Pamine), scopolamine (Transderm-Scop), diuretica, dieetpillen, een stimulerend middel, ADHD medicatie, of over-the-counter koud of allergie geneesmiddelen, een MAO-remmer, zoals fenelzine (Nardil), isocarboxazide (Marplan), rasagiline (Azilect), selegiline (Eldepryl, Emsam) of tranylcypromine (Parnate).

Combivent Gemiste dosis

Neem nooit een dubbele dosis van dit medicijn in. Als het bijna tijd is voor de volgende dosis sla dan gewoon het gemiste gedeelte over en ga door met het gebruik van het geneesmiddel volgens het schema.

Combivent Overdosering

Combivent Overdosis kan dodelijk zijn. Als u een snelle of onregelmatige hartslag, pijn op de borst of een zwaar gevoel, zwakte, pijn die zich naar de arm of schouder verspreidt, misselijkheid, zweten of een algemeen ziek gevoel ervaart, dient u onmiddellijk contact op te nemen met uw apotheker of arts.

Combivent Opslag

Combivent inhalator moet worden bewaard bij kamertemperatuur tussen 15-30 C (59-86 F).

Combivent Disclaimer

We bieden alleen algemene informatie over medicijnen die niet alle richtingen, mogelijke drugsintegraties of voorzorgsmaatregelen beslaan Informatie op de site kan niet worden gebruikt voor zelfbehandeling en zelfdiagnose. Alle specifieke instructies voor een bepaalde patiënt moeten worden overeengekomen met uw medisch adviseur of met de arts die met de zaak is belast. We ontkennen de betrouwbaarheid van deze informatie en fouten die deze zou kunnen bevatten. Wij zijn niet verantwoordelijk voor enige directe, indirecte, bijzondere of andere indirecte schade als gevolg van het gebruik van de informatie op deze site en ook voor de gevolgen van zelf-behandeling.

>> Koop Combivent <<


[naar de top]