>> Koop Dobupal <<

Kopen Dobupal zonder recept Snel

Dobupal (Effexor Xr) Algemeen gebruik

Venlafaxine behoort tot de klasse van serotonine-norepinefrineheropnameremmers (SNRI's). Venlafaxine wordt gebruikt voor de behandeling van depressieve stoornissen of gegeneraliseerde angststoornissen. Het helpt ook om pijn geassocieerd met diabetische neuropathie en fibromyalgie te verminderen.

Dobupal (Effexor Xr) Dosering en richting

Neem Venlafaxine oraal in met een glas water, met of zonder voedsel. Vermijd het snijden, pletten of kauwen van dit geneesmiddel. Neem het geneesmiddel niet vaker in dan is voorgeschreven. Geef het niet op, behalve op advies van uw arts. Raadpleeg uw arts over de juiste dosis voor u.

Dobupal (Effexor Xr) Voorzorgsmaatregelen

Voordat u Venlafaxine inneemt, vertel uw arts of apotheker als u allergisch bent voor het; of als u andere allergieën heeft. Informeer uw arts of apotheker als u bipolaire verwardheid, oog-, lever- of nierproblemen heeft. Oudere mensen kunnen gevoeliger zijn voor bijwerkingen van het geneesmiddel. Tijdens de zwangerschap mag deze behandeling alleen worden gebruikt als dit absoluut noodzakelijk is. Aangezien dit geneesmiddel door de huid kan worden opgenomen, mogen vrouwen die zwanger zijn of zwanger kunnen worden dit geneesmiddel niet manipuleren.

Dobupal (Effexor Xr) Contra-indicaties

Venlafaxine mag niet worden gebruikt door zwangere / zogende vrouwen of kinderen, noch door patiënten die een reactie van overgevoeligheid voor Venlafaxine hebben aangetoond.

Dobupal (Effexor Xr) Mogelijke bijwerkingen

De meest voorkomende bijwerkingen zijn snelle en onregelmatige pols, tremor, angst, wazig zien, braken, koorts, diarree, enz. Een zeer ernstige allergische reactie komt zelden voor. Veel mensen die dit medicijn gebruiken, hebben geen ernstige bijwerkingen. Raadpleeg uw arts of apotheker als u de effecten ziet die hier niet worden vermeld.

Vertel het uw arts of apotheker over alle recepturen en kruideniersproducten die u mag gebruiken voordat u dit medicijn gaat gebruiken. Venlafaxine kan interageren met: * MAO-remmers: furazolidon, isocarboxazide, linezolid, moclobemide tranylcypromine, enz. * Anti-aritmica: propafenon, kinidine, enz. * Selectieve serotonineheropnameremmers (SSRI's): citalopram, dapoxetine, fluoxetine, fluvoxamine, paroxetine, enz. * Antipsychotica (ook wel neuroleptica genoemd): Fluphenazine, enz. * H2-receptorantagonisten: Cimetidine, Ranitidine, Famotidine, Nizatidine, enz. Neem contact op met uw arts of apotheker voor meer informatie.

Dobupal (Effexor Xr) Gemiste dosis

Als u uw dosis bent vergeten, neem deze dan in zodra u eraan denkt. Als u ziet dat het bijna tijd is voor de volgende dosis, sla dan de gemiste dosis over en hervat uw gebruikelijke doseringsschema. Neem uw dosis niet tweemaal in.

Dobupal (Effexor Xr) Overdosering

Als u denkt dat u te veel van dit geneesmiddel hebt gebruikt, zoek dan onmiddellijk medische hulp. De symptomen van Overdosis omvatten meestal pijn op de borst, misselijkheid, onregelmatige hartslag en een licht gevoel in het hoofd of flauwvallen.

Dobupal (Effexor Xr) Opslag

Bewaar uw medicijnen bij kamertemperatuur tussen 68-77 ° F (20-25 ° C) verwijderd van licht en vocht. Bewaar ze niet in de badkamer. Houd alle medicijnen buiten het bereik van kinderen en huisdieren.

Dobupal (Effexor Xr) Disclaimer

We bieden alleen algemene informatie over medicijnen die niet alle richtingen, mogelijke drugsintegraties of voorzorgsmaatregelen beslaan Informatie op de site kan niet worden gebruikt voor zelfbehandeling en zelfdiagnose. Alle specifieke instructies voor een bepaalde patiënt moeten worden overeengekomen met uw medisch adviseur of met de arts die met de zaak is belast. We ontkennen de betrouwbaarheid van deze informatie en fouten die deze zou kunnen bevatten. Wij zijn niet verantwoordelijk voor enige directe, indirecte, bijzondere of andere indirecte schade als gevolg van het gebruik van de informatie op deze site en ook voor de gevolgen van zelf-behandeling.

>> Koop Dobupal <<


[naar de top]