>> Koop Fexodine <<

Kopen Fexodine zonder recept Snel

Gemeenschappelijk gebruik
Fexodine is een antihistaminicum dat wordt gebruikt voor de behandeling van seizoensgebonden allergische symptomen zoals niezen, loopneus, jeukende keel of jeukende, tranende ogen. Dit medicijn werkt door de reacties tegen te gaan die uw lichaam heeft op van nature voorkomende chemische histamine, dit wordt geproduceerd wanneer uw lichaam een allergische reactie heeft. Ook wordt Fexodine gebruikt voor de behandeling van jeuk en netelroos veroorzaakt door chronische idiopathische urticaria bij mensen van verschillende leeftijden.

Fexodine (Allegra) Dosering en richting

Neem het oraal in met een vol glas water. Meestal duurt het 1 uur vóór of twee uur na de maaltijd twee keer per dag ('s morgens en' s avonds). Neem Fexodine niet in met een vruchtensap omdat dit de doeltreffendheid van Fexodine kan verminderen. De aanbevolen dosis Fexodine voor volwassenen is en kinderen ouder dan 12 jaar is 60 mg tweemaal daags of 180 mg eenmaal daags. De aanbevolen dosis Fexodine voor kinderen van 6-11 jaar oud is tweemaal daags 30 mg. Opmerking: deze instructie wordt hier alleen ter beoordeling gepresenteerd. Het is zeer noodzakelijk om uw arts te raadplegen voor gebruik. Het helpt je om de beste resultaten te krijgen.

Fexodine (Allegra) Voorzorgsmaatregelen

Neem Fexodine in met water omdat vruchtensappen zoals grapefruit, sinaasappel en appel de biologische beschikbaarheid en blootstelling aan fexofenadine, Fexodine's actieve ingrediënt, kunnen verminderen. Raadpleeg uw arts en bespreekt het risico dat u Fexodine moet gebruiken tijdens de zwangerschap, zwangerschap of borstvoeding krijgt. Niet gebruiken zonder advies van een arts voordat u borstvoeding geeft. Fexodine wordt niet aanbevolen voor gebruik door kinderen jonger dan 6 jaar.

Fexodine (Allegra) Contra-indicaties

Fexodine is niet toegestaan bij patiënten met bekende overgevoeligheid voor fexofenadine en voor één van de bestanddelen van Fexodine. Gebruik dit medicijn niet als u overgevoeligheidsreacties heeft waarbij manifestaties zoals angio-oedeem, benauwdheid op de borst, dyspnoe, blozen en systemische anafylaxie zijn gemeld.

Fexodine (Allegra) Mogelijke bijwerkingen

Ze kunnen een allergische reactie omvatten: netelroos; moeite met ademhalen; zwelling van je gezicht, lippen, tong of keel. Ook de meest mogelijke bijwerkingen zijn: oorpijn; koorts; ernstig of aanhoudend hoesten of overgeven. Minder ernstig zijn: duizeligheid; hoofdpijn; buikpijn. Als u een van hen ervaart, stop dan met het gebruik van Fexodine en vertel het uw arts zo snel mogelijk. Raadpleeg ook uw arts over een bijwerking die ongebruikelijk lijkt. Denk er ook aan dat interactie tussen twee medicijnen niet altijd betekent dat je moet stoppen met het nemen van een van hen. Zoals gewoonlijk beïnvloedt dit het effect van geneesmiddelen, dus overleg met uw arts over hoe de interacties worden beheerd of moeten worden behandeld.

Fexodine (Allegra) Gemiste dosis

Als u bent vergeten uw dosis op tijd in te nemen, doe dit dan zodra u het zich herinnert. Maar neem niet als het te laat is of bijna tijd voor uw volgende dosis. Neem geen dubbele of extra doses in. Neem de gebruikelijke dosis de volgende dag in dezelfde regelmatige tijd in.

Fexodine (Allegra) Overdosering

Symptomen van Fexodine Overdosering zijn: droge mond, duizeligheid of slaperigheid. Als u een van deze bijwerkingen ervaart, neem dan onmiddellijk contact op met uw arts.

Fexodine (Allegra) Opslag

Bewaren bij kamertemperatuur tussen 20 en 25 graden C (68 en 77 graden F). Bewaar uit de buurt van hitte, vocht en licht. Bewaar niet in de badkamer. Buiten het bereik van kinderen houden.

Fexodine (Allegra) Disclaimer

We bieden alleen algemene informatie over medicijnen die niet alle richtingen, mogelijke drugsintegraties of voorzorgsmaatregelen beslaan Informatie op de site kan niet worden gebruikt voor zelfbehandeling en zelfdiagnose. Alle specifieke instructies voor een bepaalde patiënt moeten worden overeengekomen met uw medisch adviseur of met de arts die met de zaak is belast. We ontkennen de betrouwbaarheid van deze informatie en fouten die deze zou kunnen bevatten. Wij zijn niet verantwoordelijk voor enige directe, indirecte, bijzondere of andere indirecte schade als gevolg van het gebruik van de informatie op deze site en ook voor de gevolgen van zelf-behandeling.

>> Koop Fexodine <<


[naar de top]