>> Koop Macrobid <<

Kopen Macrobid zonder recept Snel

Macrobid Algemeen gebruik

Macrobid is een breedspectrumantibioticum. Het remt de constructie van een bacteriële celwand, de synthese van een bacterieel DNA en RNA, eiwitten, remt het aerobe metabolisme. Dit medicijn wordt gebruikt voor de behandeling van bacteriële infecties van de urinewegen veroorzaakt door E. Coli, Enterobacter cystitis, Staphylococcus aureus en Enterococcus, Klebsiella, zoals pyelitis, pyelonephritis, cystitis, urethritis, om infecties te voorkomen tijdens urologische operaties, cystoscopie, katheterisatie. Macrobid is een macrocrystalline vorm met langdurige afgifte van het antibioticum. Nitrofuranton is ook verkrijgbaar in een microkristallijne vorm (Furadantin) en een macrocrystalline vorm (Macrodantin). Absorptie van de medicatie hangt af van de grootte van de kristallen en de aanwezigheid van voedsel in het maag-darmkanaal.

Dosering en routebeschrijving
Neem om de 12 uur 100 mg Macrobid. Inname met een maaltijd of melk verhoogt de absorptie en helpt uw maagklachten te voorkomen. Gebruikelijke loop van de behandeling duurt zeven dagen. Volg alle aanbevelingen van uw arts. Stop niet met dit medicijn of begin niet zonder toestemming van uw arts.

Macrobid Voorzorgsmaatregelen

Voordat u Macrobid inneemt, moet u uw arts informeren als u een nieraandoening, bloedarmoede, diabetes, een verstoorde elektrolytenbalans, glucose-6-fosfaat dehydrogenase (G6PD) -deficiëntie, vitamine B-tekort, type van slopende ziekte. Dit medicijn kan de resultaten van glucosetests in urine veranderen. Dit medicijn kan diarree veroorzaken, als u waterige of bloederige ontlasting heeft, licht uw arts dan in. Neem geen antidiarrhemedicatie tenzij het aan u is toegediend, want diarree kan een teken zijn van een nieuwe infectie.

Macrobid Contra-indicaties

Macrobid mag niet worden gebruikt bij patiënten met nier- of leverfalen, geelzucht in de anamnese, glucose-6-fosfaat dehydrogenasedeficiëntie, acute porfyrie, zwangerschap, bij kinderen jonger dan 12 jaar. Borstvoeding moet worden onderbroken wanneer ze zich op Macrobid bevinden.

Macrobid Mogelijke bijwerkingen

De meest voorkomende bijwerkingen zijn hoofdpijn, duizeligheid, slaperigheid, allergische reacties (huiduitslag, jeuk), misselijkheid, braken. In zeldzame gevallen kunnen diarree, verminderde eetlust, pseudomembraneuze colitis en buikpijn optreden.

Macrobid Druginteractie

Hoge doses probenecide (Benemid) of sulfinpyrazon (anturan) kunnen secretie door nierkanalen remmen en de urinespiegels van Macrobid verlagen. Dientengevolge neemt de bloedconcentratie van Macrobid toe evenals het risico op toxiciteit. Het antibacteriële effect van Macrobid wordt verminderd door nalidixinezuur, terwijl de absorptie wordt verminderd door antacida die magnesiumtrisilicaat bevatten. Gelijktijdige toediening met chinolon-antibiotica zoals norfloxacine (noroxine) vermindert de effecten ervan.

Macrobid Gemiste dosis

Als u een dosis mist, neem deze dan in zodra u het zich herinnert, tenzij het bijna tijd is voor uw volgende dosis. Als het in de buurt van de tijd van de volgende dosis is, sla dan de gemiste dosis over en breng het doseringsschema terug. Verdubbel de dosis niet om de gemiste dosis goed te maken

Macrobid Overdosering

Symptomen van overdosis zijn misselijkheid of braken. Als u denkt dat er te veel Macrobid werd ingenomen, zoek dan onmiddellijk medische hulp.

Macrobid Opslag

Bewaren op kamertemperatuur in een strakke container, uit de buurt van vocht en vocht.

Macrobid Disclaimer

We bieden alleen algemene informatie over medicijnen die niet alle richtingen, mogelijke drugsintegraties of voorzorgsmaatregelen beslaan Informatie op de site kan niet worden gebruikt voor zelfbehandeling en zelfdiagnose. Alle specifieke instructies voor een bepaalde patiënt moeten worden overeengekomen met uw medisch adviseur of met de arts die met de zaak is belast. We ontkennen de betrouwbaarheid van deze informatie en fouten die deze zou kunnen bevatten. Wij zijn niet verantwoordelijk voor enige directe, indirecte, bijzondere of andere indirecte schade als gevolg van het gebruik van de informatie op deze site en ook voor de gevolgen van zelf-behandeling.

>> Koop Macrobid <<


[naar de top]